Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Mücella Emgin Anaokulu’nu ziyaret ederek okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceledi.
Öğrencilerle birebir etkileşim
Mücella Emgin Anaokulu’nu ziyaret eden Yapıcı, sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklarla keyifli sohbetler eden Yapıcı, okul öncesi eğitim kapsamında gerçekleştirilen etkinlikleri yakından takip etti. Öğrencilerin gelişimlerini destekleyen eğitim ortamlarını inceleyen müdür, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarı ve mutluluk dileklerini iletti.
Öğretmen ve okul yönetimi ile görüşmeler
Ziyaret sırasında öğretmenlerle bir araya gelen Yapıcı, okul öncesi eğitimin çocukların gelişimindeki kritik rolüne değinerek, öğretmenlerin öneri ve görüşlerini dinledi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan Yapıcı, öğretmenlere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.
Ayrıca, okul yönetimiyle de bir araya gelen Yapıcı, okulun genel fiziki durumu, eğitim ortamları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, okulun ihtiyaçları ve eğitim süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret, öğretmen ve öğrencilerle gerçekleştirilen görüşmelerin ardından sona erdi.

AYDIN’IN KUŞADASI İLÇESİNDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞERAFETTİN YAPICI, MÜCELLA EMGİN ANAOKULU’NU ZİYARET EDEREK OKULDA YÜRÜTÜLEN EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ.