Yeni Birlik Gazetesi Gündem Kuzey Marmara Otoyolu'nda can pazarı: Anne hayatını kaybetti, çocuklar yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda can pazarı: Anne hayatını kaybetti, çocuklar yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen kazada anne hayatını kaybetti, baba ve 3 çocuğu yaralandı. Ailenin Yozgat’tan Avrupa’ya gitmekte olduğu öğrenilirken, görgü tanığı aracın aşırı hızlı olduğunu ve zigzag çizerek ilerlediğini söyledi.

MUHABİR: Eylül Baysal

Kuzey Marmara Otoyolu'nda Feci Kaza

Kuzey Marmara Otoyolu’nda yaşanan feci kazada bir aile paramparça oldu. Yabancı plakalı otomobilin bariyerlere ve yönlendirme direğine çarparak takla atması sonucu anne olay yerinde hayatını kaybetti, baba ve üç çocuk ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza Körfez ilçesi Sevindikli mevkiinde meydana geldi.
Yozgat’tan yola çıktıkları ve Avrupa’ya gitmekte oldukları öğrenilen aile, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybettikleri araçla yön levhasına çarptı. Kazanın şiddetiyle otomobil defalarca takla atarken, araçta bulunan 5 kişilik aileden 4’ü yaralandı.

Kazada, sürücü Mikail A.’nın eşi 34 yaşındaki Y.A. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı sürücü ile çocukları sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda acı kaza... 3 çocuk annesiz kaldı: Detaylar kahretti

Görgü tanığı: “Çok hızlı geliyordu, zigzag çiziyordu”
Kazaya ilk müdahalede bulunan sürücülerden Mehmet Eleftoz, yaşananları şöyle anlattı:

“Araç bizi solladı, çok süratliydi. Zigzag çizerek ilerliyordu. Geldiği gibi direğe çarptı. Hemen durdum, koşup yardım ettik. 3 kişiyi çıkardık, baba kendi başına çıkmayı başardı. Yozgat’tan çıkmışlar, Avrupa’ya gidiyorlarmış. Büyük ihtimalle uykusuzluk. Kader…”

Olay yerine sevk edilen jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Hayatını kaybeden anneye Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.