Manisa, güne kahreden bir kaza haberiyle uyandı. Gördes ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında, iki kamyonet virajı alamayarak kafa kafaya çarpıştı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Virajda Kafa Kafaya Çarpıştık
Kaza, sabah saat 09.30 sıralarında Gördes-Salihli karayolunun Çaykenarı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gördes yönünden Salihli istikametine doğru seyir halinde olan Aziz Aydın (36) idaresindeki 45 ASL 646 plakalı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait kamyon ile karşı yönden gelen B.A. (58) yönetimindeki 42 BHA 816 plakalı kamyon, keskin virajda karşı karşıya geldi. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Belediye Personeli Kurtarılamadı
Çarpışmanın şiddetiyle her iki aracın sürücüsü de kabinde sıkışarak ağır yaralanırken, araçta yolcu konumunda bulunan B.B. (49) ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hızla jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Gördes Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumları kritik olan sürücüler Aziz Aydın ve B.A., Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli olduğu öğrenilen 36 yaşındaki genç sürücü Aziz Aydın hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanedeki tedavileri ise sürüyor. Jandarma ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Gördes Halkı Tedirgin: "Önlem Alınsın!"
Öte yandan, Gördes ilçesinde son bir hafta içerisinde peş peşe yaşanan ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları ilçe sakinlerini isyan noktasına getirdi. Karayolundaki virajların ve fiziki koşulların kazalara davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar, yetkililerin bir an önce yollarda gerekli güvenlik önlemlerini almasını ve hız denetimlerini artırmasını talep ediyor.