Yeni Birlik Gazetesi Gündem Marmaris Devlet Hastanesi'nde katarakt ameliyatları dönemi başladı

Marmaris Devlet Hastanesi'nde katarakt ameliyatları dönemi başladı

Marmaris Devlet Hastanesi, uzman doktorlar eşliğinde katarakt ameliyatlarına başladı, bu yenilikle sağlık hizmetleri genişliyor.

Marmaris Devlet Hastanesi, yeni bir sağlık hizmeti sunmaya başladı ve katarakt cerrahisi ile ilgili önemli bir adım attı. Hastanede gerçekleştirilen ilk katarakt ameliyatı, Uzman Göz Hastalıkları Doktoru Operatör Mustafa Fırat Apa tarafından başarıyla yapıldı. Bu gelişme, Marmaris’teki hastaların göz sağlığına dair önemli bir kolaylık sağlayacak.

Son teknoloji ile donatılmış ameliyathane:

Katarakt cerrahisi, son teknoloji fako cihazı ve yüksek çözünürlüklü ameliyat mikroskobu ile donatılan özel göz ameliyathanesinde gerçekleştiriliyor. Hastane, yüksek kaliteli göz içi mercekleri kullanarak, deneyimli göz cerrahları, hemşireler ve yardımcı personel ile hastalarına güvenli ve modern bir cerrahi deneyim sunmayı hedefliyor.

Marmaris'li hastalar için büyük kolaylık:

Özellikle yaşlı hastalar için katarakt ameliyatları Marmaris'te gerçekleştiriliyor. Daha önce bu tür operasyona için başka merkezlere gitmek zorunda kalan hastalar, artık evlerine yakın bir sağlık kuruluşunda bu hizmeti alabilecekler. Hastanede katarakt cerrahisinin düzenli olarak yapılması planlanıyor ve göz sağlığı alanındaki teknolojik altyapının geliştirilmesi de hedefleniyor.

MARMARİS DEVLET HASTANESİ’NDE KATARAKT CERRAHİSİNDE YENİ DÖNEM

MARMARİS DEVLET HASTANESİ’NDE KATARAKT CERRAHİSİNDE YENİ DÖNEM