Melikgazi Belediyesi'nden önemli bir eğitim programı
Melikgazi Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli ağır vasıta şoförleri ve iş makineleri operatörleri için Trafik, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenledi. Eğitim, Geri Dönüşüm Tesisi Eğitim Salonu'nda belediyenin iş sağlığı ve güvenliği uzmanları ile trafik polisleri tarafından verildi.
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yapılan eğitimlerle ilgili olarak; "İş sağlığı ve güvenliği kapsamında yürüttüğümüz eğitim ve denetim çalışmalarımız devam ediyor. Çalışanlarımız ve vatandaşlarımız için daha güvenli hizmet alanları oluşturuyoruz. Sahada teknik birimlerde çalışan mesai arkadaşlarımız Melikgazi Belediyesi’ni temsil ediyor. Onların trafikte yaptığı çalışmalarda alacağı tedbirler kadar, vatandaşa karşı kullandıkları üslup, duruş şekli ve tavır da çok önemli. Bu bakımdan her zaman tedbirli olmalı, trafikte kurallara uymalı ve davranışlarımızla vatandaşlarımıza karşı saygılı olmalıyız. Melikgazi Belediyesi olarak personelimizin gelişimi ve farkındalığı için kurum içi eğitimlerimiz devam edecek. Eğitimi veren uzmanlarımıza ve eğitime katılan personelimize teşekkür ederim" dedi.
Trafik polisleri tarafından verilen eğitimde, iş makinesi operatörlerine emniyet kemeri kullanımı, güvenli sürüş, sürüş esnasında telefon kullanılmaması, hız sınırına uyulması ve sigara içilmemesi konularında hatırlatmalarda bulunuldu. Ayrıca, ilk yardım bilgilerinin de yer aldığı eğitimde, meydana gelen trafik kazaları ve yapılan ihlaller anlatılarak, dikkat edilmesi gereken hatalara vurgu yapıldı.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ; TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVLİ AĞIR VASITA ŞOFÖRÜ VE İŞ MAKİNASI OPERATÖRLERİNE YÖNELİK TRAFİK, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ DÜZENLEDİ.
