Yeni Birlik Gazetesi Gündem Mersin emniyet müdürü, emekli meslektaşlarıyla bir araya geldi

Mersin emniyet müdürü, emekli meslektaşlarıyla bir araya geldi

Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, emekli olan meslektaşlarıyla buluşarak hizmetlerine teşekkür etti ve duygusal anlar yaşandı.

Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, yaş haddi nedeniyle emekli olan emniyet mensuplarıyla bir araya geldi. Buluşma, Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleştirildi.

Toplantıda, Aktaş, uzun yıllar boyunca Türk Polis Teşkilatı'na hizmet eden emniyet mensupları ile bir araya gelerek geçmiş görev dönemlerine dair değerlendirmelerde bulundu. Emekli olan meslektaşlarının teşkilata kattığı değerleri vurgulayan Aktaş, bu süreçte gösterdikleri özverili çalışmalar için kendilerine teşekkür etti.

Teşkilata değerli katkılar

Aktaş, emekliliğe ayrılan polislerin, görev süreleri boyunca toplum güvenliği adına önemli katkılar sağladıklarını belirtti. Bu bağlamda, yapılan paylaşımlar ile emekli meslektaşlarına teşkilata verdikleri emek ve özverili hizmetler için teşekkür edildi.

Yeni yaşamlarına başarılar diledi

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, emeklilik dönemine adım atan meslektaşları için sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini ileten bir mesaj paylaştı. Bu, emekli polislerin yeni yaşamlarına destek olma amacı taşıyan bir adım olarak değerlendirildi.

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ, YAŞ HADDİ SEBEBİYLE EMEKLİ OLAN EMNİYET MENSUPLARIYLA BİR...

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ, YAŞ HADDİ SEBEBİYLE EMEKLİ OLAN EMNİYET MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.