Yeni Birlik Gazetesi Gündem Mersin'in Mezitli ilçesine yeni aile sağlığı merkezi inşa edilecek

Mersin'in Mezitli ilçesine yeni aile sağlığı merkezi inşa edilecek

Mersin Mezitli'de yeni bir aile sağlığı merkezi, hayırsever katkısı ve valiliğin onayıyla inşa ediliyor.

Mersin’in merkez ilçesi Mezitli, Mersin Valiliği’nin onayı ve bir hayırseverin katkılarıyla Tece Deniz Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi inşa etmeye hazırlanıyor. Bu yeni merkezle birlikte, mahalle sakinlerinin sağlık hizmetlerine daha hızlı ve kolay ulaşmasının hedeflendiği belirtildi.

Mezitli Belediyesi, ilçenin sağlık altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarına bir yenisini ekleyerek, Mersin Valiliği’nin onayı ve hayırsever desteğiyle hayata geçireceği Aile Sağlığı Merkezi’nin, Tece Deniz Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından birini karşılayacağı ifade edildi.

Modern sağlık hizmeti sunması planlanan merkezin, bölgedeki sağlık altyapısını güçlendirmesi ve vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırması hedefleniyor.

Mezitli Belediyesi’nin kamu kurumları ve hayırseverlerle iş birliği içinde ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ettiğini belirten belediye yetkilileri, Aile Sağlığı Merkezi’nin de mahalleye değer katacak önemli projeler arasında yer alacağını vurguladı.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalıştıklarını dile getirerek, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını önceleyen, insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Tece Deniz Mahallemize söz verdiğimiz Aile Sağlığı Merkezini, Mersin Valiliğimizin onayı ve hayırseverimizin iş birliğiyle hayata geçiriyoruz. Sağlık hizmetlerine erişimin güçlenmesi adına önemli bir adım atıyoruz. Mezitli’mize değer katacak projeleri ortak akıl ve iş birliğiyle üretmeye devam edeceğiz. Şimdiden Tece Deniz Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum," şeklinde konuştu.

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE MEZİTLİ BELEDİYESİ, MERSİN VALİLİĞİNİN ONAYI VE BİR HAYIRSEVERİN KATKISIYLA...

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE MEZİTLİ BELEDİYESİ, MERSİN VALİLİĞİNİN ONAYI VE BİR HAYIRSEVERİN KATKISIYLA TECE DENİZ MAHALLESİ'NE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ KAZANDIRACAK. YAPILACAK MERKEZLE MAHALLE SAKİNLERİNİN SAĞLIK HİZMETLERİNE DAHA HIZLI VE KOLAY ULAŞMASI HEDEFLENİYOR.

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE MEZİTLİ BELEDİYESİ, MERSİN VALİLİĞİNİN ONAYI VE BİR HAYIRSEVERİN KATKISIYLA...