Yeni Birlik Gazetesi Gündem MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu

MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Savunma Üsteğmen Tuğrul Özsu'nun 23 Temmuz 2025 tarihinde meydana gelen bir araç kazasında şehit olduğunu duyurdu.

MUHABİR: Eylül Baysal

Milli Savunma Bakanlığı, 23 Temmuz 2025 tarihinde yaşanan elim bir kaza sonucu Hava Savunma Üsteğmeni Tuğrul Özsu’nun şehit düştüğünü duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri, bir vatan evladını daha kutsal görev başında ebediyete uğurladı.

Devletin Gözü Yaşlı, Milletin Başı Sağolsun

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gözbebeği olan Hava Savunma sınıfından Üsteğmen Tuğrul Özsu, görevi sırasında yaşanan elim bir araç kazasında şehit düştü. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, kahraman subayın 23 Temmuz 2025 tarihinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Bakanlık, şehit Üsteğmen için yayınladığı mesajda, "Kahraman silah arkadaşımız, 23 Temmuz 2025 tarihinde meydana gelen araç kazasında şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, silah arkadaşlarına ve yüce milletimize başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Vatan Sevdasıyla Yaşadı, Şehadetiyle Ölümsüzleşti

Vatan savunması uğruna görev başında hayatını kaybeden Üsteğmen Tuğrul Özsu, Türk milletinin gönlünde daima yaşayacak. Devletimizin bekası için gece gündüz demeden görev yapan kahraman Mehmetçiklerimizden biri olan Özsu, aziz milletimize emanet edilen kutsal bir değer olarak hatırlanacak.