Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, Dünya Fizyoterapi Günü etkinlikleri çerçevesinde, hastanenin Fizik Tedavi Ünitesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, sağlık ekibinin gösterdiği özverili çalışma ile hastaların tedavi süreçlerine olan katkıları gündeme geldi.
Yönetim ekibi fizyoterapistleri kutladı:
Ziyarette, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ercan Saruhan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Gönül Korkmaz yer aldı. Hastane yönetimi, fizyoterapistlerle bir araya gelerek, onların rehabilitasyon süreçlerindeki önemli rollerini ve hasta sağlığına katkılarını vurguladı.
Fizyoterapinin önemi vurgulandı:
Yönetim, fizyoterapi ve rehabilitasyon hizmetlerinin hastanenin sunduğu sağlık hizmetleri içindeki önemine dikkat çekti. Tüm fizyoterapistlere, sağlık alanına yaptıkları değerli katkılardan dolayı teşekkür edildi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

MEAH’TA DÜNYA FİZYOTERAPİ GÜNÜ KUTLAMASI