İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Narin Güran Davasında Şok Detay! Hakim Enes Güran’dan Kolunu Nasıl Isırdığını Göstermesini İstedi

Narin Güran Davasında Şok Detay! Hakim Enes Güran’dan Kolunu Nasıl Isırdığını Göstermesini İstedi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve cansız bedeni 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin davanın ilk duruşması bugün başladı. Mahkemede, sanıkların ifadeleri alınırken, hakim ile sanık Enes Güran arasında dikkat çekici bir diyalog yaşandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve cansız bedeni 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin davanın ilk duruşması bugün başladı. Mahkemede, sanıkların ifadeleri alınırken, hakim ile sanık Enes Güran arasında dikkat çekici bir diyalog yaşandı.

Mahkemede Enes Güran’dan "Kolunu Nasıl Isırdığını" Göstermesi İstendi

Duruşmada, ilk olarak itirafçı Nevzat Bahtiyar ifade verdi. Ardından sanık olarak ifade sırası Narin’in ağabeyi Enes Güran’a geldi. Mahkeme başkanı, Enes Güran’a "Kolunu nasıl ısırdın, gösterir misin?" diye sordu. Enes, bu soruya karşılık kolunu açarak kolunu nasıl ısırdığını mahkemeye gösterdi. İfadesinde, “Sert bir şekilde ısırdım, buradan sıkıp koltuğa bastırdım” diyerek nasıl bir hareket yaptığını detaylandırdı.

Hakimden Özür: "Gerçeği Ortaya Çıkarmaya Çalışıyorum"

Mahkemede gerilim dolu anlar yaşanırken, hakim Enes Güran’a, “Narin, anneni ve amcanı öyle görmüş olabilir mi?” sorusunu yöneltti. Enes Güran, bu soruya tepki göstererek, “Sayın hakim, o benim annem, bu şekilde sormanız çok kötü” dedi. Hakim ise Enes Güran’ın tepkisi üzerine, “Haklısın, özür dilerim. Gerçeği ortaya çıkarmaya çalışıyorum” ifadeleriyle sanıktan özür diledi.

Türkiye Bu Davaya Kilitlenmiş Durumda

Narin Güran davası, Türkiye’nin gündeminde büyük yankı uyandırdı. 8 yaşındaki Narin'in acımasızca katledilmesiyle ilgili dava süreci, toplumun dikkatini çekerken, duruşmada ortaya çıkan yeni detaylar kamuoyunun ilgisini daha da artırıyor. Mahkemede yaşanan bu anlar, davanın ne kadar karmaşık ve derin ilişkiler içerdiğini gösteriyor.