Ankara, 7-8 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda, NATO üyesi ülkelerin bayrakları bir binanın cephesine yansıtılarak şehre zirve atmosferi kazandırıldı.
Yansıtılan bayraklar, başkentin çeşitli noktalarından rahatlıkla gözlemlenebiliyorken, görsel şölen, zirveye katılacak liderler ve temsilciler için de önemli bir mesaj niteliği taşıyor. Ayrıca, bu tür hazırlıklar, Ankara'nın uluslararası ilişkilerdeki rolünü pekiştirirken, NATO müttefikleri arasındaki dayanışmayı da sembolize ediyor.
Zirveye dair tüm detayların titizlikle hazırlandığı bu süreçte, etkinliğin güvenliği ve organizasyonu da öncelikli konular arasında yer alıyor.

Ankara’da NATO üyesi ülkelerin bayrakları binaya yansıtıldı