Yeni Birlik Gazetesi Gündem Nazilli belediye başkanı Tetik, 2026 yılına hızlı bir şekilde başladı: 13 bin 480 vatandaşla buluştu

Nazilli belediye başkanı Tetik, 2026 yılına hızlı bir şekilde başladı: 13 bin 480 vatandaşla buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, 2026'nın ilk 8 ayında 13 bin 480 vatandaşla görüşerek onların talep ve önerilerini dinledi.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını benimseyerek 2026 yılının ilk 8 ayında kapsamlı bir saha çalışması yürüttü. Bu süreçte, mahalle ve halk buluşmaları, esnaf ziyaretleri, çarşı ve pazar gezileri gibi çeşitli etkinliklerle toplamda 13 bin 480 vatandaşı dinledi.

Vatandaşla sürekli iletişim

Göreve geldiğinden bu yana vatandaşlarla doğrudan iletişimi ön planda tutan Başkan Tetik, Nazilli’nin dört bir yanında vatandaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Mahalleler, esnaf ve çarşı gezileri gibi farklı alanlarda Nazillililerle buluşarak, onların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunları dinliyor, mahallelerin ihtiyaçlarını ve belediyeden beklentilerini alıyor.

Esnaf ziyaretleri ve çarşı gezileri

Başkan Tetik, esnaf ziyaretleri sırasında işletme sahipleriyle görüşerek kent ekonomisi hakkında bilgi alırken, çarşı ve pazar gezilerinde de vatandaşlarla birebir iletişim kurarak ihtiyaçları yerinde tespit ediyor. Bu görüşmeler, sadece dinlemekle kalmayıp, ilgili belediye birimleriyle iş birliği yaparak çözüm süreçlerinin hızlandırılmasına yardımcı oluyor.

Başkan Tetik, "Nazilli’yi vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Onları dinlemekten, sorunlarını yerinde görmekten ve taleplerine kulak vermekten geçiyor. 2026’nın ilk 8 ayında 13 bin 480 hemşehrimizle bir araya geldik. Her bir öneri bizim için değerli ve ilgili ekiplerimizle birlikte çözüm üretmek için çaba gösteriyoruz. Nazilli’nin her mahallesine ve sokağına ulaşmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI DR. ERTUĞRUL TETİK, VATANDAŞ ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI DOĞRULTUSUNDA...

NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI DR. ERTUĞRUL TETİK, VATANDAŞ ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI DOĞRULTUSUNDA SAHA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. BAŞKAN TETİK, 2026 YILININ İLK 8 AYINDA MAHALLE VE HALK BULUŞMALARI, ESNAF ZİYARETLERİ, ÇARŞI VE PAZAR GEZİLERİ İLE MAKAM GÖRÜŞMELERİ KAPSAMINDA TOPLAM 13 BİN 480 VATANDAŞLA BİREBİR GÖRÜŞEREK TALEP, ÖNERİ VE SORUNLARINI DİNLEDİ.