Nazilli Devlet Hastanesi, çalışan memnuniyetini artırmak amacıyla önemli bir toplantı düzenledi. Fizyoterapistler, fizyoterapi teknikerleri ve gerontoloji uzmanlarının katılımıyla yapılan toplantıda, sağlık personelinin görüş ve önerileri dinlendi.
Toplantıya üst düzey katılım
Toplantıya, Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Akif Akça ve Çalışan Hakları ve Güvenliği Birim Sorumlusu katıldı. Burada, çalışanların ihtiyaçları ile ilgili taleplerinin yanı sıra, mevcut çalışma ortamının nasıl daha iyileştirileceği üzerine görüşler paylaşıldı.
Hedef etkin iletişim ve kalite artışı
Toplantının amacı, çalışanların karşılaştığı zorlukların çözüm yollarıyla birlikte değerlendirildiği bir platform oluşturmak oldu. Kurum içi iletişimin güçlendirilmesi ve sunulan sağlık hizmetleri kalitesinin artırılması yönünde öneriler toplandı. Nazilli Devlet Hastanesi, bu tür buluşmaların gelecekte de süreceğini ve çalışanların düşüncelerinin her zaman önemsenerek değerlendirileceğini duyurdu.

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ’NDE GÖREV YAPAN FİZYOTERAPİSTLER, FİZYOTERAPİ TEKNİKERLERİ VE GERONTOLOJİ ÇALIŞANLARIYLA ÇALIŞAN MEMNUNİYETİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.