Yeni Birlik Gazetesi Gündem PKK Silah Bıraktı, Bahçeli Teşekkür Etti: Türkiye’de Yeni Dönem Başladı!

PKK Silah Bıraktı, Bahçeli Teşekkür Etti: Türkiye’de Yeni Dönem Başladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK’nın silah bırakmasının ardından Selahattin Demirtaş’ın avukatını arayarak teşekkür mesajı iletti. Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin liderliğinde terörden arındırılmış güçlü yarınlara yürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kararlı liderliği, terörle mücadelede tarihi bir dönüm noktasına imza attı. PKK’nın Süleymaniye’deki silah bırakma töreni, Türkiye’nin terörden arındırılmış güçlü yarınlara doğru emin adımlarla yürüdüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Bahçeli’den Tarihi Adım: Demirtaş’a Teşekkür Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK’nın silah bırakma kararının ardından dikkat çeken bir adım attı. Bahçeli, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Edirne Cezaevi’ndeki avukatını arayarak, sürece katkı sunanlara yönelik devlet aklını ve birlik mesajını yansıtan anlamlı bir mesaj iletti.

Bahçeli'nin avukata ilettiği mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Bu sonucun ortaya çıkmasında katkılarının son derece kıymetli ve etkili olduğunu düşünüyorum. Kendisine teşekkürlerimi, selam ve saygılarımı iletirseniz memnun olurum.”

Demirtaş’tan El Yazısıyla Saygı ve Teşekkür

MHP liderinin bu anlamlı mesajı, avukat aracılığıyla Edirne Cezaevi’nde bulunan Selahattin Demirtaş’a ulaştırıldı. Demirtaş, Bahçeli’ye cevaben kendi el yazısıyla bir teşekkür notu yazarak, selam ve saygılarını iletti.