Yeni Birlik Gazetesi Gündem Reyhanlı'da fanatik ailenin sarı lacivert boyadığı 'Fenerbahçeli ev' simge haline geldi

Reyhanlı'da fanatik ailenin sarı lacivert boyadığı 'Fenerbahçeli ev' simge haline geldi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Cünedioğlu ailesinin boyadığı Fenerbahçeli ev, mahalle simgesi ve fotoğraf çekim noktası oldu.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi, Yeni Mahalle’de yaşayan fanatik Cünedioğlu ailesi, evlerini sarı ve lacivert renklere boyayarak Fenerbahçe amblemiyle süsledi. Bu dikkat çekici ev, mahalle sakinleri ve taraftarlar arasında ‘Fenerbahçeli ev’ olarak bilinir hale geldi. Özellikle Fenerbahçe taraftarları, bu evi fotoğraf çekimi için sıkça ziyaret ediyor.

28 yaşındaki Rıdvan Cünedioğlu, babasından etkilenerek ailecek Fenerbahçe sevdalısı olduklarını belirtiyor. Geçmişte evlerinin dış cephesi sarıydı; ancak Aziz Yıldırım’ın başkan olarak göreve gelmesinin ardından aile, evlerini yeniden boyatarak tarihi renkleri olan sarı ve laciverdi tercih etti. Cünedioğlu, Fenerbahçe ambleminin eklenmesiyle evlerinin artık bir sembol haline geldiğini ifade etti.

Galatasaray taraftarı olan Umut Anlar ise Fenerbahçeli evin mahallenin yer tarifinde kolaylık sağladığını ve bu yaratıcı yaklaşımı takdir ettiğini dile getirdi. Ancak Anlar, Galatasaray’ın her zaman şampiyon olacağına inancını koruduklarını belirtti.

Rıdvan Cünedioğlu, evlerinin fanatik ruhunu yansıttığının altını çizerken, Aziz Yıldırım’ı Reyhanlı’ya davet ederek, 2026-2027 sezonu için şampiyonluğa olan inancını da dile getirdi. Rıdvan, Fenerbahçe taraftarları için bu evin sadece bir boya işinden ibaret olmadığını, bir tutku ve bağlılık sembolü olduğunu vurguladı.

Fanatik ailenin sarı laciverte boyatıp, amblem koydurduğu ‘Fenerbahçeli ev’ simge haline...

Fanatik ailenin sarı laciverte boyatıp, amblem koydurduğu ‘Fenerbahçeli ev’ simge haline geldi