Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sağlıklı Hayat Merkezleri aracılığıyla önemli hizmetler sunulduğunu açıkladı. 2025 yılına kadar 22 milyon hizmet hedefi bulunduğunu belirten Memişoğlu, 2026’nın ilk 5 ayında ise şimdiden 11 milyonu aşkın hizmet sunulduğunu vurguladı.
Bakan Memişoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşları Sağlıklı Hayat Merkezlerine davet etti. Diyetisyen, fiziksel aktivite, psikolog, gebe okulu, sigara bırakma polikliniği gibi çeşitli hizmetlerin sunulduğunu ifade eden Bakan, "Gidenin çok daha sağlıklı yaşadığı Sağlıklı Hayat Merkezlerimizde, herkesin faydalanmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.
2026 ve sonrası için umut verici hedeflerle sağlık hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmeye çalıştıklarını belirten Bakan Memişoğlu, herkesi en yakın Sağlıklı Hayat Merkezine davet etti.

SAĞLIK BAKANI KEMAL MEMİŞOĞLU, "SAĞLIKLI HAYAT MERKEZLERİMİZDE 2025 YILINDA 22 MİLYONA YAKIN, 2026’NIN İLK 5 AYINDA İSE ŞİMDİDEN 11 MİLYONU AŞKIN HİZMET SUNDUK" DEDİ.