İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Sedat Peker, Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ arasındaki kavgaya katıldı

Sedat Peker, Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ arasındaki kavgaya katıldı

Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasındaki kavgaya Sedat Peker de Twitter'dan dahil oldu.

Peker, bir kullanıcının paylaştığı "Süleyman Soylu’nun Ümit Özdağ hakkında yaptığı açıklamaları duyduktan sonra Sedat Peker kesin şu an duvarları yumrukluyor sinirden video çekip paylaşabilmek için :)" tweeti retweetledi.

Sedat Peker ayrıca Sinan Oğan’ın yarın saat 11:00’da İçişleri Bakanlığının önünde olacağını açıkladığı tweeti de retweetledi.

sedat peker twitter
 

Sinan Oğan şu paylaşımı yapmıştı “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bakan yardımcısı İsmail Çataklı aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Ümit Özdağ yarın saat 11.00 ’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler!”

sedat peker twitter
 

Sedat Peker Ümit Özdağ’a ait paylaşımı da retweetledi.

Özdağ paylaşımında “Soylu, Özdağ Soros taktikleri uyguluyor demiş. Soros taktiklerini kimin uyguladığını biliyoruz. Zafer Partisi, öğrenmesi gerekenleri Soros’tan deği, Toros’dan (Denktaş) ve onun temsil ettiği gelenekten öğrendi.” ifadelerini kullandı.

sedat peker twitter
 


NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir televizyon kanalında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için, "Sessiz İstila diye bir filmle birlikte, ‘Suriyeliler Türkiye'yi istila edecekler, biz ülkemizde yaşayamayacak hale geleceğiz' gibi bir anlayış ortaya koymaya çalışıyorlar. Sokaktaki vatandaşı ürkütmeye çalışan bir süreci tetiklemeye çalışıyorlar. Bunların insanlıkla alakası yok. İslam'da bunlar için ‘hayvandan aşağı' deniyor. Bunlar böyle tipler" demişti.