Yeni Birlik Gazetesi Gündem Sinop Türkeli Devlet Hastanesi’nde Patlama: Bir Hemşire Yaralandı

Sinop Türkeli Devlet Hastanesi’nde Patlama: Bir Hemşire Yaralandı

Sinop’un Türkeli ilçesindeki devlet hastanesinin acil servisinde meydana gelen patlamada bir hemşire yaralandı. Kimyasal maddelerin neden olduğu değerlendirilen patlama sonrası hastane tedbir amacıyla boşaltıldı. Yaralı hemşire, yanık tedavisi için Samsun’a sevk edildi.

Sinop’un Türkeli ilçesindeki devlet hastanesinin acil servis bölümünde meydana gelen patlamada bir hemşire yaralanarak tedavi altına alındı. Olay sonrası hastane tahliye edildi.

Acil Serviste Patlama Meydana Geldi

Sinop’un Türkeli ilçesinde bulunan 20 yataklı Türkeli Devlet Hastanesi’nin acil servis bölümünde patlama meydana geldi. Olayın ardından bölgeye itfaiye ve emniyet ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre patlamanın kimyasal maddelerden kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Hemşire Yaralandı, Yanık Merkezine Sevk Edildi

Patlama sırasında serviste görev yapan hemşire Damla Gökçe Baş yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde görevli doktorlar tarafından yapılan Baş, daha sonra ambulansla Samsun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne sevk edildi.

Hastane Tedbir Amaçlı Boşaltıldı

Patlamanın ardından hastanede güvenlik önlemleri artırıldı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına hastane tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, patlamanın kesin nedeni yapılacak incelemeler sonrası netlik kazanacak.