Söke, 11 yaşındaki futbolcu Mithat Özgür İnce, Selçuk'ta düzenlenen futbol turnuvasından dönüş yolunda geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Genç sporcu, arkadaşları ve ailesi tarafından gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze töreni duygusal anlara sahne oldu:
Rıdvan ve Rüya İnce çiftinin oğlu Mithat, kazada ağır yaralanarak İzmir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybeden genç futbolcunun cenazesi, ikindi namazının ardından Hacılar Camii’nden kaldırıldı.
Toplumun her kesimi katıldı:
Cenaze törenine, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan başta olmak üzere çeşitli siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Ayrıca, Söke İdmanyurdu Kulübü ve diğer amatör spor kulüplerinin sporcuları ve yöneticileri de genç futbolcunun anısını yaşatmak için cenazeye iştirak etti. Aile yakınları ve çok sayıda vatandaş, Mithat’ın son yolculuğunda yer aldı.
Bu trajik olay, Söke’de birçok kişinin yüreğini burktu ve toplumu bir araya getirdi.

SÖKE’DE 11 YAŞINDAKİ FUTBOLCU GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI