Yeni Birlik Gazetesi Gündem SOLOTÜRK, 30 Ağustos için İstanbul'da prova uçuşu gerçekleştirdi

SOLOTÜRK, 30 Ağustos için İstanbul'da prova uçuşu gerçekleştirdi

SOLOTÜRK gösteri ekibi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İstanbul semalarında etkileyici prova uçuşu yaptı.

Türk Hava Kuvvetleri’nin göz alıcı gösteri ekibi SOLOTÜRK, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında İstanbul semalarında prova uçuşu gerçekleştirdi. Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirilen bu prova, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Murat Bakıcı’dan nefes kesen gösteri

Prova uçuşunu SOLOTÜRK Kol Komutanı Pilot Yarbay Murat Bakıcı gerçekleştirdi. Bakıcı’nın sergilediği yüksek performanslı dönüşler ve alçak irtifa geçişleri, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Prova esnasında izleyicilere hiç olmadığı kadar yakın bir deneyim sunan Bakıcı'nın manevraları, adeta bir gösteri sunumu havası yarattı.

SOLOTÜRK provasına izleyicilerden tam not

Prova uçuşunu izleyenler arasında bulunan Doruk Ali Kavas, gösterinin çok güzel olduğunu ifade ederek, "Bugün SOLOTÜRK’ün 30 Ağustos gösterisinin provası vardı. Hızlı geçtiği hareketler hoşuma gitti. 30 Ağustos’ta daha kalabalık olmasını bekliyorum." dedi.

Bir diğer izleyici Yiğit Evren Sert, "SOLOTÜRK gösterisi çok güzeldi. Bazı heyecanlı anlar yaşandı. 30 Ağustos’ta da tekrar geleceğim" şeklinde konuştu. Ayrıca Ceren Baktimur, bu tür etkinliklerde yeni arkadaşlar edindiğini ve çevresindeki kalabalığın arttığını belirtti.

Prova uçuşunu izleyen Necmettin Neşdi ise, arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçirdiğini ve gösterinin oldukça etkileyici olduğunu dile getirdi.

PROVA UÇUŞU VATANDAŞLAR TARAFINDAN HEYECANLA İZLENDİ.

PROVA UÇUŞU VATANDAŞLAR TARAFINDAN HEYECANLA İZLENDİ.