İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Soylu'nun hedefinde yine gazeteciler var: Bu kez Fahrettin Altun'u etiketleyip şikayet etti

Soylu'nun hedefinde yine gazeteciler var: Bu kez Fahrettin Altun'u etiketleyip şikayet etti

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yine gazetecilere çıkıştı. Soylu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u etiketleyerek; "Organize haberler devam ediyor!" ifadelerini kullandı.

MUHABİR: Aydın Ozan Demir

Suç örgütü operasyonlarından adı gündemden düşmeyen eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, uluslararası suç örgütü liderlerinin ve uyuşturucu baronlarının faaliyetlerini kaleme alan gazetecilere yine çıkıştı.

Geçtiğimiz günlerde kendisine yönelik yapılan 4 haberi paylaşarak "Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi." diyerek tepki gösteren Soylu, gazeteciler Tolga Şardan, Saygı Öztürk, Orhan Uğuroğlu ve Cengiz Demirel'i hedef almıştı.

Bu kez de Tolga Şardan, Timur Soykan, Orhan Bursalı ve Orhan Uğuroğlu'nun köşe yazılarını paylaşan Soylu haberlerin ‘organize’ olduğunu ileri sürdü. Fahrettin Altun’u etiketleyerek "şikayette" bulunan Soylu, "İftiralar yalanlar yakıştırmalarla Süleyman Soylu’yu gömelim derken tüm devletin birimlerini aynı zamanda gömüyorlar." dedi.

Soylu, X hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Organize haberler devam ediyor!!!

Devletin tüm birimlerini Emniyet İstihbarattan MİT’e, İNTERPOLDEN Nüfus’a, Tapu’dan Valiliklere, Bakanlıklardan Cumhurbaşkanlığına kadar töhmet altında bırakan, gazetecilerin tüm detaylarını elde ettiği! kamuoyuna manipüle ederek servis ettiği bu haberlerin doğru bilgilerini herkesin öğrenme hakkı var.

Kırmızı bültenle aranan birinin vatandaş olabilmesi hatta ikamet bile alabilmesi kanunende fiilende mümkün değildir.

İftiralar yalanlar yakıştırmalarla Süleyman Soylu’yu gömelim derken tüm devletin birimlerini aynı zamanda gömüyorlar.

Devletin yaptığı bütün mücadeleyi fitne ve iftira ile hedef alan anlayış hastalıklı ve sistematik olarak Türkiye’ye narko devlet iftirası atanların hezeyanıdır