Yeni Birlik Gazetesi Gündem Sultanbeyli'de ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteği: 9 bin set dağıtıldı

Sultanbeyli'de ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteği: 9 bin set dağıtıldı

Sultanbeyli Belediyesi, ilkokula başlayan 9 bin öğrenciye kırtasiye seti hediye ederek eğitime destek veriyor.

Sultanbeyli Belediyesi, ilçedeki ilkokula başlayan öğrencilere yönelik ücretsiz kırtasiye desteğini sürdürüyor. Bu yıl yaklaşık 9 bin öğrenciye ücretsiz kırtasiye seti verildi. Belediye Başkanı Ali Tombaş, "Bu hizmeti 3 yıldır kesintisiz olarak gerçekleştiriyoruz" diyerek, öğrencilere sunulan setlerin içeriği hakkında detaylar paylaştı.

Kırtasiye setinin içeriği

Öğrencilere dağıtılan kırtasiye setleri, defter seti, kalem seti, cetvel seti, boyama seti ve çantası, oyun hamuru, boyama kitabı, kalemtıraş, silgi, bant, makas ve stick yapıştırıcı gibi malzemeleri içeriyor. Tombaş, "Son 3 yılda toplam 26 bin 500 öğrencimize bu hizmeti ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Eğitim yatırımları devam ediyor

Ali Tombaş, eğitime yapılan katkıların geleceğe yapılan yatırımlar olduğunu vurgulayarak, "Çocuklarımızın her zaman yanındayız" dedi. Belediyenin yalnızca kırtasiye desteği ile sınırlı kalmadığını aktaran Tombaş, üniversite kazanan öğrencilere Eğitim Başarı Ödülü, üniversite öğrencilerine İstanbulkart abonman desteği ve lise öğrencilerine ücretsiz servis ve kurs hizmetleri sunduklarını ifade etti.

Sultanbeyli Belediyesi'nin bu destekleri, öğrencilerin eğitim hayatlarına önemli katkı sağlarken, ailelerin de yükünü hafifletmektedir. Tombaş, tüm öğrencilere başarılı bir eğitim yılı dileyerek, desteklerinin devam edeceğini belirtti.

SULTANBEYLİ’DE İLKOKULA BAŞLAYAN TÜM ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KIRTASİYE SETİ VERİLDİ. BU HİZMETİ 3...

SULTANBEYLİ’DE İLKOKULA BAŞLAYAN TÜM ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KIRTASİYE SETİ VERİLDİ. BU HİZMETİ 3 YILDIR KESİNTİSİZ SÜRDÜRDÜKLERİNİ BELİRTEN SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANI ALİ TOMBAŞ, "DEFTER SETİ, KALEM SETİ, CETVEL SETİ, BOYAMA SETİ VE ÇANTASI, OYUN HAMURU, BOYAMA KİTABI, KALEMTIRAŞ, SİLGİ, BANT, MAKAS VE STİCK YAPIŞTIRICIDAN OLUŞAN SETLERİMİZİ ÇOCUKLARIMIZA HEDİYE ETTİK. ŞİMDİYE KADAR 26 BİN 500 ÖĞRENCİMİZE BU HİZMETİ VERMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ." DEDİ.