Talas Belediyesi, Türk Dünyası Millet Bahçesi’nde düzenlediği Açık Hava Sineması etkinliği ile yaz akşamlarını kültür ve sanatla buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 'Ayla' filminin izleyicilere sunulmasının ardından, bu sefer 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmi gösterim sırasını alacak.
Etkinlik Detayları
Toplumdan büyük ilgi gören açık hava sineması etkinliği, Talaslıları yıldızlar altında unutulmaz filmlerle bir araya getiriyor. İlk gösteriminde Türk sinemasının klasiklerinden "Selvi Boylum Al Yazmalım", ikinci gösteriminde ise duygusal hikayesi ile dikkat çeken 'Ayla' filmi seyirciyle buluşmuştu. Şimdi ise, şehit Eren Bülbül’ün hayatını anlatan 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmi, 15 Ağustos 2026 Cumartesi günü saat 21.00’de izleyicilere sunulacak.
Başkan Yalçın’dan Açıklamalar
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, açık hava sinema etkinliğinin vatandaşlardan gördüğü ilgiyi memnuniyetle karşıladı. Yalçın, bu tür etkinliklerle Talas’ta yaşayanların yaz akşamlarını aileleriyle güzel bir şekilde değerlendirebilmelerini amaçladıklarını ifade etti. Ayrıca böyle anlamlı bir filmi yıldızların altında birlikte izleme fırsatını sundukları için mutlu olduklarını belirtti.
Başkan Yalçın, "Eren Bülbül’ü rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu anlamlı filmi hep birlikte izlemek için tüm Talaslıları davet ediyoruz" dedi. Türk Dünyası Millet Bahçesi’nin kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan önemli bir yaşam alanı haline geldiğini vurguladı.
Talas Belediyesi’nın açık hava sineması etkinliği, yaz boyunca farklı Türk sineması yapımlarıyla devam etmeyi planlıyor. Her kesimden sinemaseverler için keyifli bir deneyim sunmak hedefleniyor.

TALAS BELEDİYESİ'NİN TÜRK DÜNYASI MİLLET BAHÇESİ’NDE DÜZENLEDİĞİ AÇIK HAVA SİNEMASI ETKİNLİĞİ, 'AYLA' FİLMİNİN ARDINDAN BU KEZ 'KESİŞME: İYİ Kİ VARSIN EREN' İLE DEVAM EDECEK.