Yeni Birlik Gazetesi Gündem Talas'ta dev ekranla Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşandı

Talas'ta dev ekranla Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşandı

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi, Talas'ta büyük bir coşku ile dev ekrandan takip edildi ve futbolseverler adeta kenetlendi.

Talas Belediyesi, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fransa temsilcisi Olympique Lyon ile karşılaştığı önemli maçı, Talas Türk Dünyası Millet Bahçesi’nde dev ekrandan futbolseverlerle buluşturdu. 22.00’de başlayan karşılaşma, sarı-lacivertli takımın Avrupa yolculuğunu izlemek isteyen pek çok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Coşku ve heyecan dolu anlar:

Talas Türk Dünyası Millet Bahçesi, Fenerbahçe’nin bu kritik mücadelesini izlemek için bir araya gelen futbolseverlerle dolup taştı. Taraftarlar, maç boyunca yaşanan heyecanı, tezahüratlarla renklendirerek coşkulu bir atmosfer oluşturdu. Talas Belediyesi tarafından düzenlenen bu organizasyon, vatandaşlara unutulmaz bir açık hava deneyimi sundu.

Birlikte spor, birlikte eğlence:

Talas Belediyesi, vatandaşları sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde buluşturma misyonunu sürdürürken, Türk Dünyası Millet Bahçesi farklı etkinliklerle de Talaslıların buluşma noktası olma özelliğini koruyor. Bu tür organizasyonlar, sporseverler için büyük bir fırsat sunarak birlikte eğlenme ve destek olma imkânı tanıyor.

TALAS BELEDİYESİ, FENERBAHÇE’NİN UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF TURUNDA FRANSA TEMSİLCİSİ...

TALAS BELEDİYESİ, FENERBAHÇE’NİN UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF TURUNDA FRANSA TEMSİLCİSİ OLYMPİQUE LYON İLE KARŞI KARŞIYA GELDİĞİ MÜCADELEYİ TALAS TÜRK DÜNYASI MİLLET BAHÇESİ’NDE KURULAN DEV EKRANDAN FUTBOLSEVERLERLE BULUŞTURDU. SAAT 22.00’DE BAŞLAYAN KARŞILAŞMA, SARI-LACİVERTLİ TAKIMIN AVRUPA YOLCULUĞUNA TANIKLIK ETMEK İSTEYEN VATANDAŞLARIN YOĞUN KATILIMIYLA BÜYÜK BİR COŞKU İÇERİSİNDE İZLENDİ.