Yeni Birlik Gazetesi Gündem Tarsus'taki atıl semt pazarı dört yıl aradan sonra yeniden açıldı

Tarsus'taki atıl semt pazarı dört yıl aradan sonra yeniden açıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde 4 yıldır kapalı olan semt pazarı, Tarsus Belediyesi tarafından yeniden hizmete sunuldu.

Mersin’in Tarsus ilçesinde, Altaylılar Mahallesi’nde yaklaşık dört yıldır atıl kalan semt pazarı, Tarsus Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek hizmet vermeye başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, açılış gününde semt pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Pazara olan yoğun ilginin kendilerini memnun ettiğini belirten Boltaç, daha sonra Altaylılar Mahalle Muhtarı Yeliz Bozkurt ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede mahalledeki ihtiyaç ve talepleri dinleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu Altaylılar Mahallesi’nde hizmete açılan semt pazarının, vatandaşların meyve ve sebze ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamasını sağladığı ifade edildi. Pazaryerinin yeniden açılması sürecinde, Pazarcılar Derneği Başkanı Mehmet Oktay ve pazar esnafıyla istişareler yapıldığı belirtildi.

Başkan Boltaç, göreve geldiklerinde vatandaşlardan gelen ilk taleplerden birinin semt pazarı olduğunu belirtti. "Bu talebi yerine getirdik. Ardından bölgede meyve ve sebze pazarına ihtiyaç olduğunu gördük. Bugün buradaki yoğun ilgi, doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Önceliğimiz, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek çözüme kavuşturmaktır. Altaylılar Mahallemize hayırlı olsun," dedi.

Semt pazarının yeniden açılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, alışverişlerini kendi mahallelerinde yapmanın sağladığı kolaylığı vurgulayarak Tarsus Belediyesi'ne teşekkür etti.

MERSİN'İN TARSUS İLÇESİNDE ALTAYLILAR MAHALLESİ'NDE YAKLAŞIK 4 YILDIR ATIL DURUMDA BULUNAN SEMT...

MERSİN'İN TARSUS İLÇESİNDE ALTAYLILAR MAHALLESİ'NDE YAKLAŞIK 4 YILDIR ATIL DURUMDA BULUNAN SEMT PAZARI, TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİDEN DÜZENLENEREK HİZMETE AÇILDI.

MERSİN'İN TARSUS İLÇESİNDE ALTAYLILAR MAHALLESİ'NDE YAKLAŞIK 4 YILDIR ATIL DURUMDA BULUNAN SEMT...