TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul’da menfur bir saldırı sonucu yaşamını yitiren öğretmen Fatma Nur Çelik için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Kurtulmuş, paylaşımında, öğretmene Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve öğrencilerine sabır diledi.
Yaralanan Öğrenci ve Öğretmenler
Kurtulmuş, paylaşımında saldırıda yaralanan öğrenci ve öğretmenler için de acil şifalar temenni etti. Mesajında, “Herkesi derinden etkileyen bu vahim olayda yaralanan öğrencimiz ve öğretmenimize de acil şifalar temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Aziz Milletin Başsağlığı
TBMM Başkanı, mesajında toplumun bu olaydan etkilendiğine işaret ederek, “Aziz milletimizin başı sağ olsun” ifadesini kullandı. Kurtulmuş’un paylaşımı, saldırının ardından yaşanan gelişmeler ve toplumsal duyarlılık bağlamında bilgi verici nitelikte oldu.
Sosyal Medya Paylaşımı
Kurtulmuş’un mesajı, sosyal medya üzerinden kamuoyuyla paylaşıldı. Paylaşımda saldırıya uğrayan öğretmen ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi verilirken, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerine yer verildi.
