Aydın’ın Çine ilçesinde meydana gelen yangın, bölgedeki hayvancılık faaliyetlerini olumsuz etkiledi. Ancak, bu zor günlerde yardımseverlik ruhu ortaya çıktı. Hayrabolulu genç çiftçi Uğur Süren (26), kendi imkanlarıyla temin ettiği bin 200 saman balyasını yangın bölgesindeki hayvan yetiştiricilerine destek olmak için gönderdi.
Yangın sonrası dayanışma harbiyesi
Çine ilçesindeki yangın, bölge halkı ve hayvan yetiştiricilerini derinden sarstı. Yangın sonrasında hayvanlarını beslemekte zorlanan üreticilere yardım eli uzatmak isteyen Süren, bu girişimini şöyle açıklıyor: "Yangın bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın ve üreticilerimizin zor durumda olduğunu gördük. Biz de elimizden geldiğince destek olmak istedik."
Hayvan yetiştiricilerine umut oldu
Süren'in gönderdiği saman balyaları, yangının yarattığı olumsuzlukların üstesinden gelinmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Süren, gönderdiği yardımlarla ilgili olarak, "İnşallah oradaki üreticilerimize bir nebze olsun katkımız olur. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. Bu yardım, genç çiftçinin sosyal sorumluluk bilincini ve dayanışma ruhunu gözler önüne seriyor.

TEKİRDAĞLI GENÇ ÇİFTÇİDEN YANGIN BÖLGESİNDEKİ ÜRETİCİLERE SAMAN BALYASI YARDIMI YAPTI.