Yeni Birlik Gazetesi Gündem Tırın Altına Girdi, Sağ Çıktı: Şans Eseri Hayatta Kaldı

Tırın Altına Girdi, Sağ Çıktı: Şans Eseri Hayatta Kaldı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışıkta bekleyen bir tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hafif yaralandı. Kazada otomobilin ön kısmı tırın altına girerken, olay yerine hızla müdahale eden sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptı.

Tırın Altına Girdi, Mucizevi Kurtuluş

Edinilen bilgilere göre, Şefik S. yönetimindeki otomobil, Şehitkamil-Adıyaman yol hattında kırmızı ışıkta bekleyen Adem B. yönetimindeki tıra dikkatsizlik sonucu arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön bölümü ciddi hasar alırken, sürücü şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Trafik Bir Süre Kontrollü Sağlandı

Kaza sonrası trafik kısa süreli aksadı. Yetkililer, araçların yoldan kenara alınmasının ardından trafiği tekrar normale döndürdü. Olay yerinde yapılan güvenlik önlemleriyle başka bir olumsuzluk yaşanmadı.

Soruşturma Başlatıldı

İlgili güvenlik birimleri kaza ile ilgili adli ve idari soruşturma başlattı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı olurken, trafikte dikkat ve tedbirin önemi bir kez daha ortaya çıktı.