Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aylardır süren teknik ve fiziki takibin ardından düğmeye bastı. Nazilli, Karacasu, Buharkent ve Sultanhisar ilçelerinde önceden belirlenen onlarca adrese şafak vakti eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Komandoların da destek verdiği operasyonda sokaklar adeta abluka altına alındı.
52 Şüpheli Kıskıvrak: Zehir Tacirlerine Geçit Yok
Aydın jandarmasının titizlikle yürüttüğü operasyon sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı ve sokak satıcılığı (torbacılık) yaptığı iddia edilen 52 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, hassas teraziler ve suçtan elde edildiği değerlendirilen materyaller ele geçirildi. Şüpheliler, jandarma araçlarıyla geniş güvenlik önlemleri altında ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.
Soruşturma Derinleşiyor: Sorgular Devam Ediyor
Operasyonun ardından Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen işlemlerin titizlikle sürdüğü bildirildi. Jandarmadaki işlemleri devam eden 52 şüphelinin, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Güvenlik güçleri, bölgede uyuşturucu ticaretinin kökünü kazıyana kadar operasyonların kararlılıkla süreceği mesajını verdi.
Operasyonun Öne Çıkan Detayları
| Detay | Veri |
|---|---|
| Operasyon Merkezi | Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı |
| Kapsanan İlçeler | Nazilli, Karacasu, Buharkent, Sultanhisar |
| Gözaltı Sayısı | 52 Şüpheli |
| Suçlama | Uyuşturucu Madde Ticareti ve Tedariği |
| Yürütücü Birim | İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri |