Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) tarafından, Ula ilçesinde kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerde yeni hat çalışmaları hızla sürdürülüyor.
MUSKİ ekipleri, Alparslan Mahallesi'nde kanalizasyon hattı imalatı yapmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Bu bölgedeki sakinler, daha önce atıklarını vidanjörler aracılığıyla bertaraf etmek zorunda kalıyorlardı. Bu durum, hem maliyetli hem de sağlıksız bir yöntem oluşturuyordu.
MUSKİ’den yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ın il genelinde altyapının güçlendirilmesi yönündeki talimatları doğrultusunda, Ula ilçesi Alparslan Mahallesi’nde kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerde yeni kanalizasyon hattı imalatına devam ediyoruz. Hayata geçireceğimiz yeni kanalizasyon hattıyla vatandaşlarımızı vidanjör masrafından kurtarırken, mahallemize daha sağlıklı, çevreci ve modern bir altyapı kazandıracağız" denildi.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ (MUSKİ) TARAFINDAN KANALİZASYON HATTI BULUNMAYAN BÖLGELERDE YENİ HAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.
