Yeni Birlik Gazetesi Gündem Ünlü spikerlere yönelik gözaltı işlemi sonlandı: İki isim serbest bırakıldı

Ünlü spikerlere yönelik gözaltı işlemi sonlandı: İki isim serbest bırakıldı

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda ifadeleri alınan spiker Ela Rumeysa Cebeci ve Meltem Acet’in serbest bırakıldığı açıklandı. Soruşturma sürüyor.

MUHABİR: Bülent Çolakoğlu

İstanbul’da jandarma ekiplerinin yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan spiker Ela Rumeysa Cebeci ve Meltem Acet hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma işlemleri tamamlanan iki ismin serbest bırakıldığı bildirildi.

Operasyonun ardından süreç netleşti

Kent genelinde yürütülen operasyon, bazı tanınmış isimlerin de ifadeye çağrılmasına neden olmuştu. Jandarmanın yürüttüğü soruşturmada spiker Cebeci ve Acet'in de aralarında bulunduğu kişiler gözaltına alınmış, işlemler tamamlandıktan sonra her iki isim için serbest bırakma kararı verilmişti.

Soruşturmanın kapsamı hakkında resmi makamlar detay paylaşmazken, dosyanın çok yönlü şekilde ilerlediği belirtiliyor. İstanbul’da benzer operasyonlar son dönemde artış gösterirken, uzmanlar özellikle gençleri hedef alan madde trafiğine karşı kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekiyor.

Hande Sarıoğlu: “Gözaltına alınmadım”

İfadeye çağrılan bir diğer medya figürü Hande Sarıoğlu ise sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaptı. Sarıoğlu, gözaltına alındığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını, yalnızca ifadesine başvurulduğunu ifade etti.