Kültür Sanat 23.03.2022 11:40

Niloya, Dünya Mutluluk Günü'nde Minik Kalpleri Isıttı

İsmini mutluluktan alan ekranların sevilen çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik'le 20 Mart Dünya Mutluluk Günü'nde, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvası'ndaki minik dostları ile bir araya geldi. 
Niloya, Dünya Mutluluk Günü'nde Minik Kalpleri Isıttı

“Niloya için mutluluk, arkadaşlarının yüzündeki gülümsemedir” sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında yapılan özel gösterimde mutlulukları gözlerinden okunan minikler, doyasıya eğlendi.

YouTube’da 4 buçuk milyonu aşan abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le mutluluk dünyasının kapılarını “20 Mart Dünya Mutluluk Günü” için, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı İstanbul Şeyh Zayed Çocuk Yuvası’nda açtı. ‘Niloya için mutluluk, arkadaşlarının yüzündeki gülümsemedir” sloganıyla yuvanın konferans salonunda o güne özel gerçekleştirilen interaktif tiyatro gösterisinde Niloya ve arkadaşları, mutluluk dünyası ile minik kalpleri ısıttı. Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar, alkışlar ve danslar eşliğinde sevimli dostlarına eşlik ederken gönüllerince eğlendi. 

Mutlulukları Yüzlerine Yansıdı

Nehir kenarında bir köyde yaşayan, doğayı, hayvanları çok seven, öğrendikçe mutlu olan Niloya ve arkadaşları, anlamlı bir projeye imza attı. Senaryosu psikologlar ve pedagogların eşliğinde hazırlanan Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le 20 Mart Dünya Mutluluk Günü’nü minik dostları ile doyasıya eğlenerek kutladı.  Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklar sevdikleri çizgi film kahramanının dillerden düşmeyen şarkılarını birlikte söyleme imkanı yakalarken, Mete ve Tospik ile dans ederek unutulmaz anlar yaşadı. Miniklerin,  o anlarda yüzlerindeki gülücükler ise görülmeye değerdi.