İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İBRAHİM BÜYÜKAK ve YASEMİN SAKALLIOĞLU 'MUTLUYUZ' FİLMİ ile TÜRKİYE TURNESİNE DEVAM EDİYOR

İBRAHİM BÜYÜKAK ve YASEMİN SAKALLIOĞLU 'MUTLUYUZ' FİLMİ ile TÜRKİYE TURNESİNE DEVAM EDİYOR

Vizyona girdiği günden bugüne sinemaseverlerin büyük beğenisiyle karşılaşan Mutluyuz filminin oyuncuları İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu tüm Türkiye'de özel gösterimlerle hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Eskişehir, İstanbul ve Antalya'da izleyicilerle bir araya gelen oyuncular gösterim öncesinde filmdeki yalan makinesi sahnesindeki oyunu beraber oynadılar.

25 Film yapımcılığında İbrahim Büyükak’ın yazıp, yönetmenliğini üstlendiği, aynı zamanda başrollerini Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı ‘Mutluyuz’ filmi evlilik ve ilişkileri komik bir dille anlatarak seyircileri salonlarda güldürmeye devam ediyor. Vizyona girdiği 29 Aralık Cuma gününden beri farklı şehirlerdeki sinemalardasevenleriyle buluşan oyuncular son olarak Eskişehir, İstanbul ve Antalya’da yoğun bir ilgiyle karşılandılar. Filmin en komik sahnelerinden birinde yer alan yalan makinesi oyununu hayranlarıyla oynayan ikilinin sorularını bilemeyenler kendilerini sünger havuzunda buldu. 10 Ocak’ta Adapazarı ve Kocaeli’de yapılacak özel gösterimlerde hayranlarıyla bir araya gelecek oyuncular sonrasında da Avrupa turnesine sevenleriyle buluşacak.

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı ‘Mutluyuz’ filminde onlara Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır eşlik ediyor.

Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Her yaştan insanı keyifli bir evlilik ve aile komedisine davet eden ‘Mutluyuz’ filmi sinemalarda…