Yeni Birlik Gazetesi "KİLO VER" BASKISI

"KİLO VER" BASKISI

Esra Sönmezer, pandemi sonrası aldığı kilolardan bir türlü kurtulamadığını ve yapımcıların kendisine "Kilo ver" uyarısında bulunduğunu söyledi.

Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, önceki gün Beşiktaş'ta görüntülendi. Renkli giyim tarzıyla dikkat çeken Esra Sönmezer, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Depremler sonrası uzun bir süre evden çıkamadığını söyleyen Sönmezer, psikolojik olarak zor bir dönem geçirdiğini ifade etti. Ünlü oyuncu, "Depremler sadece o bölgeyi değil tüm Türkiye'yi etkiledi. Hepimiz ağır bir psikolojik dönemden geçtik. Hala o onlar gözümün önünden gitmiyor" diye konuştu.

Pandemi sonrası aldığı kilolardan dolayı dert yanan Esra Sönmezer, yeniden diyete başladığını söyledi. Gittiği bir iş görüşmesinde yapımcının "Esra kilo vermen lazım" sözleri karşısında kötü hissettiğini anlatan güzel oyuncu, "Kadın oyuncuların kilo baskısı yaşadıklarını duyuyordum. Benim de başıma geldi. Kendimi kötü hissettim ama bir anlamda da motive edici oldu. Şimdi diyete başladım. Hedefim eski formuma kavuşmak" dedi.