İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

2 PUANLIK OYUN!

YAYINLAMA:

Trabzonspor son 20 dakikadaki temposunu ilk devre gösterebilseydi kazanabilirdi.

Şunu net olarak söylemek lazım; sahadaki her şey güzeldi. Goller, mücadele, centilmenlik. İlk devrenin tamamına yakınında Trabzonspor sahada yokken, Sivasspor, Diabete’yle Trabzonspor’un sol tarafına yüklendi. Trabzonspor adına eksik olan neydi? Abdülkadir Ömür-Yusuf Yazıcı’nın katkısız-verimsiz-yetersiz oyunu diyebilirim. Bu ikiliye rağmen, Abdülkadir Parmak, öne direkt oyunu ile takımı önde tutmaya çalıştı. Ekuban ve Enwekame’nin hem defansa yardım ettiler hem de ofansa katkı verdiler. Özellikle ikinci devre bu ikili, takımın kanat oyununda önemli rol oynadı.

Sivasspor’un golüne kadar aslında Trabzonspor, kazansak mı kazanmasak mı? modundaydı. Her iki takım beraberliğe oynuyordu havası vardı. Sivasspor’un golü sürpriz bir anda geldi. Asıl sürpriz gole golle cevap vermeleriydi. Takımın en iyisi Abdülkadir Parmak’ın doğru yerde doğru şutuyla Trabzonspor skoru eşitledi. Bundan sonra Sivasspor oyundan düştü, Trabzonspor üst üste pozisyonlar üretti. Oyunun kırılma anı Trabzonspor’un gole hemen cevap vermesi oldu.

Trabzonspor golü bulduktan sonra 3 puanı kaçırdı.

Sivasspor, golü bulana kadar araştıran, geliştiren takımdı. Trabzonspor’un zayıf tarafı orta sahası ve oyunu hemen fark ettirecek yıldız oyuncu eksikliği. Bir de rakibin temposunu bozacak hamle oyuncusu eksikliği.

Trabzonspor, kadro zafiyetine rağmen, son yarım saatiyle gelecek maçlar adına ‘ben varım’ diyor.

Yani şu maç beraberlikle bitmemeliydi.

Trabzonspor 2 puanlık oyunuyla 3 puanı kaçırdı

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...