İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

El Fatiha...

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Çatalca olarak ne istiyoruz? Halkın isteklerini bir kenara bırakıp, sadece kendi ıstediğimiz projeleri hayata geçirmeye çalışmak ne kadar doğru?
Bugün için ne kadar aday adayı varsa hepsine sesleniyorum;
Sadece kendi hayallerinizi projeye dönemi yerine, bence anketler yapın. Ve bu anketlerde halkın isteklerini baz alarak projeler üretin. 
Bir kaç örnek vermek gerekirse eğer, Atatürk Caddesi kaldırımlarını halkın yürüyebileceği alanlara çevirin. Kaldırımda yürünemediği gerçeğini hep birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz. Vatandaşın bebek arabaları ile yolun ortasında gitmek zorunda kaldığını bilmeyen yok artık. O sebeple ilk iş, Çatalca devlet hastanesi acil girişinden Karadeniz Caddesine kadar olan bölümde acil bir düzenleme gerektiğini baz alarak sağlam bir proje hazırlığı yapın mesela!
Bu sadece bir örnek. Yoksa söylemlerde, "Biz kazanırsak Çatalca Kazanır! Biz olmazsak Çatalca Kaybeder" gibi cümleler ile halkı  kazanmak mümkün değil.

Ve Cem Kara!
Cem Başkan eğer tekrar aday olacak ise hâlâ söyleminde kalan şu değişiklikleri  halka neden yansıtamadığını yine halka açıklamalı. Eğer var olanları, şu an görüntü verdikleri ile değiştirecek ise bu kendisi için çok daha büyük tehlike. 
Son iki haftadır sosyal paylaşımlarda gezen fotoğraflar hiç iç açıcı değil... Başkan Cem Kara'nın  ne yazık ki söylemleri ile eylemleri birbirini tutmuyor görüntüsü veriyor şu an!

Ramazan Ilgın...
1 Aralık 2018 tarihinde istifa mı edecek? Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kendisini siyasi ekibinin içerisine mi alacak? Çatalca Belediyesi Kültür Müdürü  Ramazan Ilgın CHP'den Belediye Meclis Üyesi olur ise, kesinlikle Başkan Cem Kara'nın aday olması halinde en yakın temaslı siyasi kadro adamı olması da kaçınılmaz. 
Hep birlikte bu süreci bekleyeceğiz.
Yine Temizlik İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya'nın da 1 Aralık 2018 tarihinde istifa edip siyasi kadro içerisinde olmak isteyenler arasında yer aldığı da en çok konuşulan konular arasında... Ne diyelim;
Süreci hep birlikte izleyeceğiz.
Başkan Cem Kara bugün mevcut ekibinin içinden siyasi bir kadro çıkartmaya kalkarsa eğer, haydi hep birlikte Cem Kara dönemlerine;
EL FATİHA!

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...