İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

Çatalca değişim istiyor

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Çatalca’da belki de bu sözü son 5 yıldır benden daha fazla telaffuz eden yoktur sanırım. “Mimar Mehmet Çoban’a CHP İlçe Başkanlığı şimdiden hayırlı olsun” derken boşuna söylemedik. Boşuna yazmadık.

Dün CHP’li üyeler delege seçimlerinde Kaleiçi ve Ferhatpaşa’da, Cumartesi günü İhsaniye, Akalan gibi bir çok mahallede mevcut Halil Gök’lü, 31 Mart Yerel Seçimlerini kaybetmiş ve istifa etmemelerine rağmen, hiç sıkılmadan, kendilerine yakıştırarak “ İlçe Başkanlığına Adayım” cümlesi ile ortaya çıkanlara tokat gibi bir cevap verdiler.

Dediler ki “ Yok artık, daha neler, bir daha mı? Sizle mi?” sözlerini söylercesine, CHP tarihinde belki de ilk defa böyle bir delege seçimleri farkı yaşattılar. Fark yahu, fark… Öyle böyle değil.

Perşembenin gelişini çarşambadan göremeyen efendiler!

Biz size demedik mi? “Çatalca Belediyesi kaybedilmişken daha neye adaysınız” diye!

Neyse işin özü Mimar Mehmet Çoban’a ve ekibine CHP Çatalca İlçe Başkanlığı hayırlı ve uğurlu olsun şimdiden!

Buradan mevcut yönetime de tek bir seslenişte bulunalım…

Aman ha “İlçe Başkanlığına adayım” diye kongrede çıkmayın sahneye. Vallahi hezimetin en alasını yaşarsınız.

Rezil rüsva olursunuz…

Bu kadarı zaten yetmiş olmalı!

Yolun açık olsun Mehmet Çoban!

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...