İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

​KAYIP BÜYÜK

YAYINLAMA:

En son 2019-20 sezonunda Fatih Terim ile Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alan ve Paris Saint-Germain, Real Madrid, Club Brugge ile mücadele eden Galatasaray, zorlu grupta aldığı 4 yenilgi 2 beraberlikle sonuncu olmuştu.

Sarı-Kırmızılılar, dün akşam bu kez Okan Buruk ile ‘Devler Sahnesi’ne döndü.

Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag’ın yer aldığı grupta ilk iki mücadelesi verecek olan Aslan direkt rakibi Danimarka temsilcisi karşısında kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istiyordu.

Oynadığı son 16 resmi karşılaşmada mağlubiyeti bulunmayan, Kopenhag’a göre kadro kalitesi de daha yüksek Galatasaray için bu hedef pekte uzak sayılmazdı.

KEREM SAÇ BAŞ YOLDURDU!

7.dakikada Icardi, 9, 16 ve 24.dakikalarda Kerem Aktürkoğlu ile rakip kaleyi yoklayan Galatasaray kapanan rakibi karşısında gol pozisyonları bulmasına rağmen son vuruşlarda etkisiz kaldı.

Kopenhag, Galatasaray kalesinde bulduğu ilk tehlikeli pozisyonda öne geçen taraf oldu.

Devre tamamlandığında kaleye 3’ü isabetli 9 şutu bulunan Galatasaray, Icardi’den beklediği performansı alamamış ve psikolojik üstünlüğünü de kaybetmiş görüntüdeydi.

OYUN DÜŞÜNDÜRDÜ

İşte o psikolojik çöküntü ile çıkılan ikinci yarıda da sahada istediğini yapamayan bir Galatasaray izledik.

Buna karşılık sakin ve akılcı Kopenhag, 58.dakikada ikinci golü bularak RAMS Park’ta rolleri iyiden iyiye değiştirdi.

Golün hemen sonrası Okan Buruk’un Kerem Demirbay-Oliveira, Mertens-Tete, Kerem Aktürkoğlu-Zaha, Ziyech-Barış Alper Yılmaz hamlelerini gördük.

86’da Boey ile silkelenen Aslan hemen sonrasında 88’de Tete ile skoru eşitledi ama zorlu grupta üstelikte kendi sahasında direkt rakibine kaybedilen 2 puan ve oynadığı futbol düşündürücüydü.


Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...