İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

​SANKİ DALAİ LAMA AFRİN'DE OTURUYOR

YAYINLAMA:

Adam öldürme, mayın döşeme, imamından öğretmenine suikastlar, canlı bomba eylemleri, şehirlerin göbeğinde bomba yüklü araç patlatıp işinden evine gidenleri katletme, pusu kurma, uyuşturucu ticareti yapma, adam kaçırma, rehin alma, iş makinesi yakma… Alın ceza kanununu önünüze, hadi bizimkini istemediniz ne bileyim İsviçre ceza kanununu alın, her maddeye değil neredeyse her cümleye uygun bir suç bulursunuz PKK’da.

Amerika’nın derdini anlıyorum. Kendilerince lejyoner devşirdiler. Peki bizimkilere ne demeli? PKK’nın yediği tüm bu haltlar unutuldu, PKK aklandı paklandı, Türkiye oldu kötü. Yahu vicdanı olan böylesi bir yargıya varabilir mi?

PKK sınırın ötesinde kendince bir alan tutunca eldeki silah gidip yerine defne dalı mı geldi yani. 5 bin tır silah değil, spor malzemesi mi taşındı? Marksist öğreti rafa kaldırılıp Dalai Lama’nın kitapları mı okutulur oldu? Ne oldu? Zemzem kuyusu vardı da içine girip aklandılar mı? Vaftiz olup yeniden mi doğdular? PKK ne zaman barışçı oldu?

Başından beri böyleydiler de silahları ve bombalarıyla takiye mi yapıyorlardı yani?

Sapla saman birbirine karışmış durumda. Şimdi açık açık “PKK ile mücadele etmeyin” diyemeyenler, dolaylı olarak barış havarisi kesilmiş durumda. Hiçbir şey bilmeyen FETÖ’cü lafazanların dediklerine baksınlar. Bu harekatın ne kadar gerekli olduğu ortaya çıkar.


Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...