İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

BENCE İKİSİNE DE YARAMADI

YAYINLAMA:

Her iki takımda da sakatlık ve cezalılardan dolayı eksik futbolcuların çokluğu da dikkat çekiciydi.

Ev sahibi taraftar desteğini de arkasına aldığı maça topa daha fazla sahip olarak başladı.

İlk dakikalarda ki bu baskı 13.dakikada ki Adriano’nun golü sonrası kırılırken, bu kez oyunda Beşiktaş’ın hakimiyetine şahit olduk.

Skor üstünlüğü ile beraber psikolojik üstünlüğü de ele geçiren Kartal’a Timsah’ın gücü yetmeyecek görüntüsü ile giden maçta dengeler 37’de gelen beraberlik golü ile bir kez daha değişti.

Ardından bence ilk yarının kötülerinden Delarge ile öne geçen Bursaspor devreyi de önde kapatan taraf oluyordu.

İkinci yarının 53.dakikasında öyle bir pozisyon izledik ki; gözlerimize inanamadık.

Lens’in boş kaleye atamadığı topta Bursaspor kalecisi Harun adeta uzarken, Lens’in yerine oyuna giren ve hemen arkasından golle burun, buruna gelen Love’nin pozisyonunda da Harun’un yine kalesinde devleştiğine şahit olduk.

Doğrusu bu ya Bursaspor dün kazanma adına takım olarak bana göre çok iyi işler yapamadı.

Uzatma dakikalarına kadar taşıdıkları üstünlüklerini maçın sonuna taşıyamamalarına da sebep bu oldu.

Sonuç olarak Bursaspor dün ligdeki geleceği adına çok önemli bir galibiyeti elinin tersi ile iterek kaçırdı.

Kötü günündeki Beşiktaş ise bence hiç hesabında olmayan bir beraberlik aldı.

Bursaspor taraftarı dün hafta arası olmasına rağmen tribünleri doldurdular ve çok da güzel bir koreografiye imza attılar ancak maç 1-1 iken sahaya müdahaleleri hiç yakışık almadı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...