Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nde başlatılan onarım ve teşhir tanzimi çalışmaları nedeniyle müzenin geçici süreyle ziyarete kapatıldığını duyurdu.
Müdürlük, ziyaretçilere sunulan hizmet kalitesini artırmak ve müzenin gelecek nesillere daha nitelikli şekilde aktarılmasını sağlamak amacıyla onarım ve teşhir tanzimi çalışmaları gerçekleştirdiğini bildirdi. Yapılan kamuoyu duyurusunda, müzede yürütülecek çalışmalar süresince ziyaretçi kabul edilmeyeceği belirtildi.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nin yenilenen yüzüyle yeniden ziyaretçilerin hizmetine açılacağı ifadesi yer aldı. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, gerçekleştirilecek çalışmaların müzenin hizmet kalitesini artırmanın yanı sıra kültürel mirasın gelecek kuşaklara daha nitelikli şekilde aktarılmasını amaçladığı vurgulandı.

(ARŞİV FOTO) - AYDIN İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ, ADNAN MENDERES DEMOKRASİ MÜZESİ'NDE BAŞLATILAN ONARIM VE TEŞHİR TANZİMİ ÇALIŞMALARI NEDENİYLE MÜZENİN GEÇİCİ SÜREYLE ZİYARETE KAPATILDIĞINI DUYURDU.