Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Afyonkarahisar'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği gerçekleştirildi

Afyonkarahisar'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği gerçekleştirildi

Afyonkarahisar'da düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası konferansında, güzel ahlak teması işlendi ve katılımcılara önemli mesajlar verildi.

Afyonkarahisar, Türkiye - Afyonkarahisar İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi (ADRM) tarafından düzenlenen "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri çerçevesinde bir konferans gerçekleştirildi.

Etkinlik detayları

Konferans, ADRM Koordinatörü ve Uzman Vaiz Yıldız Mumyakmaz’ın koordinasyonunda, Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı. Program, İl Vaizi Nursima Çelik’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve katılımcılara manevi bir atmosfer sundu.

Peygamberimiz ve güzel ahlak

Konferansın ana konuşmasını yapan Din Hizmetleri Uzmanı Ümmühan Özer, "Peygamberimiz ve Güzel Ahlak" konulu sunumunda, Hz. Muhammed’in (S.A.V.) günlük hayatına yansıyan güzel ahlak örneklerine ve insan ilişkilerindeki nezaketine ilişkin önemli kesitler paylaştı. Özer, katılımcılara, peygamberimizin ahlakının günümüzdeki önemini vurgulayarak, bunu günlük hayata nasıl yansıtabileceklerini anlattı.

Etkinlikleri tamamlayan ADRM Vaizi Derya Özçelik, ayrıca Sabire Şehitoğlu Kur’an Kursu’nda da çeşitli programlar yürütüldüğünü belirtti. Konferansın sona ermesinin ardından katılımcılara teşekkür edilerek etkinlik tamamlandı.

AFYONKARAHİSAR İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK MERKEZİ (ADRM) TARAFINDAN "MEVLİD-İ NEBİ...

AFYONKARAHİSAR İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK MERKEZİ (ADRM) TARAFINDAN "MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI" DOLAYISIYLA KONFERANS DÜZENLENDİ.