Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Bandırma Vapuru Müzesi yarın İstiklal Meydanı’na taşınıyor

Bandırma Vapuru Müzesi yarın İstiklal Meydanı’na taşınıyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Bandırma Vapuru Müzesi'nin yarın İstiklal Meydanı'na taşınacağını duyurdu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Bandırma Vapuru Müzesi’nin yarın karadan taşınacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı, Samsun’da tarihi bir ana tanıklık edileceğini belirterek, "Bandırma Vapuru’muzu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’umuzda karaya ayak bastığı yer olan İstiklal Meydanı’na, Kurtuluş Yolu’na karadan taşıyoruz" dedi.

Doğan, tüm Samsunluları bu özel ana şahitlik etmeye davet ederek, "Tüm hemşehrilerimizi yarın saat 06.30’da bu özel ana tanıklık etmek üzere Doğu Park’taki Gemi Müzesi alanımıza davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bandırma Vapuru Müzesi’nin sahil yolu güzergahından taşınacağı öğrenildi.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN, BANDIRMA VAPURU MÜZESİ'NİN YARIN KARADAN...

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN, BANDIRMA VAPURU MÜZESİ'NİN YARIN KARADAN TAŞINACAĞINI AÇIKLADI.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN, BANDIRMA VAPURU MÜZESİ'NİN YARIN KARADAN...