Aydın’ın Buharkent ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen açık hava sineması etkinliği ile vatandaşlar bir araya geldi. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, etkinliğin yaz akşamlarına güzellik kattığını belirtti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği açık hava sineması etkinlikleriyle her gün farklı ilçelerdeki vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu yıl, Türk sinemasının sevilen filmlerinden ‘Aile Arasında’ filmi, ücretsiz olarak izleyicilere sunuluyor. Bu etkinliklerin ilk durağı ise Buharkent ilçesi oldu.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen açık hava sinemasında toplanan vatandaşlar, etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Bu anlamlı günde Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen Açık Hava Sineması etkinliği bu akşam Cumhuriyet Meydanımızda gerçekleştirildi ve vatandaşlarımız yoğun katılım gösterdi. Yaz akşamlarına renk katan etkinlik için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz. Açık Hava Sineması etkinliğimiz önümüzdeki hafta da aynı gün ve saatte devam edecek” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi açık hava sineması etkinliğinin ikinci durağı, bu akşam (23 Haziran 2026) Yenipazar ilçesi Belediye Meydanı önünde gerçekleşecek. Saat 21.00’de başlayacak gösterimlerle, vatandaşlar yaz akşamlarının tadını açık hava sineması ile çıkaracak.

AYDIN'IN BUHARKENT İLÇESİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN AÇIK HAVA SİNEMASI ETKİNLİĞİNDE VATANDAŞLAR BİR ARAYA GELİRKEN, BUHARKENT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET EROL; "ETKİNLİK, YAZ AKŞAMLARINA RENK KATTI" DEDİ.
