Burhaniye ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi bir grup, Çanakkale gezisine katıldı. Burhaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Bayram, kendilerine araç sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akına teşekkür etti.
Çanakkale gezisi, Burhaniye’de düzenlenirken, katılımcılar Şehitlikleri rehber eşliğinde gezerek duygusal anlar yaşadı. Başkan Bayram, "Kıymetli üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz Çanakkale ve Şehitlikler gezimiz rehber eşliğinde güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Biz büyük bir aileyiz. Her zaman üyelerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz," dedi.
Başkan Bayram, ayrıca geziye destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve programın organize edilmesinde emeği geçen Sivil Toplum Kuruluşları İle Daire Başkanı Caner Güreşen’e de sonsuz teşekkürlerini sundu. "Çok güzel bir gezi oldu" diyerek sözlerini tamamladı.

GEZİYE KATILANLAR
