Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Çameli’de 19 Mayıs coşkusu: Gençler hünerlerini sergiledi, meydanlar bayram yerine döndü

Çameli’de 19 Mayıs coşkusu: Gençler hünerlerini sergiledi, meydanlar bayram yerine döndü

yıl dönümünde düzenlenen renkli etkinliklerle 19 Mayıs ruhunu doyasıya yaşadı. Denizli’nin Çameli ilçesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi törenlere ev sahipliği yaptı.

Denizli’nin Çameli ilçesi, milli mücadelenin 106. yıl dönümünde düzenlenen renkli etkinliklerle 19 Mayıs ruhunu doyasıya yaşadı.

Denizli’nin Çameli ilçesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi törenlere ev sahipliği yaptı. İlçe protokolünün tam kadro katıldığı kutlamalarda, gençlerin enerjisi ve sergilediği performanslar izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Protokol ve vatandaşlar bir arada

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Öğrencilerin hazırladığı gösteriler, meydanı dolduran kalabalığa unutulmaz anlar yaşattı.

Başarılı öğrencilere ödül yağmuru

Hafta boyunca ilçe genelinde düzenlenen çeşitli spor ve kültür yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. Ödül töreni sırasında öğrencilerin yaşadığı heyecan ve mutluluk, tören alanındaki coşkuyu ikiye katladı.

Başkan Arslan’dan anlamlı mesaj

Kutlamaların ardından bir değerlendirme yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin emanet edildiği gençlere olan güvenini vurguladı. Başkan Arslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anarak, tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Program, şehitlerimize edilen dualar ve anma töreniyle nihayete erdi.