Hava muhalefeti nedeniyle planlanan tarihte yapılamayan 23 Nisan kutlamaları, Cittaslow Çocuk Şenliği ile birleşerek ilçede unutulmaz bir şölene dönüştü.
Denizli’nin sakin şehir unvanlı ilçesi Çameli, geçtiğimiz günlerde ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu, Cittaslow Çocuk Şenliği çatısı altında yeniden yaşadı. İlçede düzenlenen etkinlikler, çocukların yüzünü güldüren renkli anlara ev sahipliği yaptı.
Protokol çocukların sevincine ortak oldu
Çameli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona ilçe protokolü de yoğun ilgi gösterdi. Çameli Kaymakamı Mustafa Çelik ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ve çok sayıda vatandaş, etkinlik alanında çocukların bayram heyecanını paylaştı. Protokol üyeleri, stantları tek tek gezerek miniklerin oyunlarına eşlik etti.
Oyun parkurlarında bayram tadı
Gün boyu devam eden şenlikte çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan parkurlarda enerjilerini atma fırsatı buldu. Sosyal aktiviteler ve gösterilerle dolu bir gün geçiren öğrenciler, bayramın tadını doyasıya çıkarırken, etkinlik alanındaki neşeli atmosfer gün boyu sürdü. Çameli halkı, ertelenen kutlamaların bu denli kapsamlı ve eğlenceli bir şekilde telafi edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.