Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Çanakkale Valisi Toraman, İnkaya Mağarası kazı alanında incelemelerde bulundu

Çanakkale Valisi Toraman, İnkaya Mağarası kazı alanında incelemelerde bulundu

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, İnkaya Mağarası Kazı Alanı’nda incelemelerde bulundu ve kazı ekibini destekledi.

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Çan ilçesine bağlı Bahadırlı köyünde yer alan Paleolitik Dönem’e ait İnkaya Mağarası Kazı Alanı’nı ziyaret etti. Kazı Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. İsmail Özer’den kazı çalışmaları ve elde edilen bilimsel buluntular hakkında bilgi aldı.

Vali Toraman, kazı ekibine, yürütülen çalışmalardaki emekleri için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Bu incelemelere Çan Kaymakamı Bülent Şimşek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez de eşlik etti.

ÇANAKKALE VALİSİ DOÇ. DR. ÖMER TORAMAN, ÇAN İLÇESİNDE BULUNAN PALEOLİTİK DÖNEM’E AİT İNKAYA...

ÇANAKKALE VALİSİ DOÇ. DR. ÖMER TORAMAN, ÇAN İLÇESİNDE BULUNAN PALEOLİTİK DÖNEM’E AİT İNKAYA MAĞARASI KAZI ALANI’NI ZİYARET ETTİ.

ÇANAKKALE VALİSİ DOÇ. DR. ÖMER TORAMAN, ÇAN İLÇESİNDE BULUNAN PALEOLİTİK DÖNEM’E AİT İNKAYA...