Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Ceza Malatya Kültür Yolu Festivali’nde sahne aldı

Ceza Malatya Kültür Yolu Festivali’nde sahne aldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Malatya Kültür Yolu Festivali'nin 6. gününde rap sanatçısı Ceza binlerce müzikseverle buluştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen Malatya Kültür Yolu Festivali, altıncı gününde Türk rap müziğinin önde gelen isimlerinden Ceza'yı ağırladı. 100. Yıl Kent Parkı'nda gerçekleşen konserde sahne alan ünlü rapçi, temposu yüksek performansıyla dinleyicilere müzik dolu bir akşam yaşattı.

A alanı dolduran binlerce müziksever; "Denizci", "Sonu Yok", "Ne De Zor" ve "Sus Pus" gibi sevilen parçaları Ceza ile birlikte tek bir ağızdan seslendirdi. Ritim ve alkışlarla konsere katılan Malatyalılar, festivalin 6'ncı gününde unutulmaz anlar yaşadı.

Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin vizyonu ve kültürel etkisi

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak, kültürel mirası geniş kitlelerle buluşturmak ve şehirlerin ekonomik ile sosyal hayatını canlandırmak amacıyla başlattığı Türkiye Kültür Yolu Festivali projesi, Türkiye'nin en kapsamlı kültür-sanat organizasyonu konumundadır. Festivaller; konserlerden tiyatrolara, çocuk etkinliklerinden geleneksel sanat sergilerine kadar yüzlerce farklı etkinliği aynı çatı altında birleştirerek yerel sanatkarları ve geleneksel değerleri ulusal ölçekte görünür kılmaktadır.

Konserlerin yanı sıra sergiler, söyleşiler, geleneksel sanat atölyeleri, çocuk etkinlikleri ve lezzet duraklarından oluşan geniş festival programı, Malatya'nın dört bir yanında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.