Didim, Türkiye'nin Ege kıyısında, bu yaz akşamı muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Didim Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Konseri, ünlü sanatçılar Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Uğurlu ile binlerce kişinin aynı anda türkülere eşlik ettiği unutulmaz bir müzik etkinliği haline geldi.
Konsere büyük ilgi gösterildi
Etkinlik, Didim Amfi Tiyatro'nu dolduran dinleyicilerin yanı sıra, amfi tiyatro yeşil alanına kurulan LED ekrandan konseri izleyen kalabalık bir kitleyle daha da renklendi. İki sanatçının seslendirdiği türküler, izleyenler tarafından hep bir ağızdan söylendi. Böylece birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ön plana çıktı.
Başkan Gençay'dan anlamlı mesajlar
Konsere katılan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, Didim halkının güzelliğine vurgu yaptı. "Ne türkülerimiz ne de sazlarımız hiç susmasın" diyen Gençay, özgürlük ve bağımsızlık vurgusu yaparak, "Bu mücadelenin devam edeceğini" belirtti. Konser, coşku dolu anların ardından uzun süre alkışlandı.
Bu tür etkinlikler, Didim halkının ruhunu yükseltmekle kalmayıp, kültürel mirasın yaşatılmasına da katkı sağlıyor.

DİDİM BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN HALK KONSERİ’NDE SABAHAT AKKİRAZ VE HÜSEYİN UĞURLU, BİNLERCE KİŞİYİ AYNI EZGİDE BULUŞTURDU.